Baschet, Liga Națională masculină. Urmează finalul Cupei și play-off-ul

84
Baschet, Liga Națională masculină. Urmează finalul Cupei și play-off-ul - baschet-1396791674.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă seara s-au desfășurat meciurile ultimei etape a returului Ligii Naționale masculine, cu campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești lideră, care a întrecut-o pe SCM Universitatea Craiova cu 90-76, acumulând 47 de puncte. Săptămâna viitoare va avea loc Final Four-ul Cupei României, la sala Olimpia din capitala prahoveană, iar de la 25 aprilie va începe play-off-ul pentru desemnarea noii deținătoare a titlului.


Dintre rezultatele etapei cu numarul 26 reține atenția scorul strâns cu care s-a încheiat meciul dintre Energia Rovinari, ocupanta locului 8 și CSM Oradea, poziția a doua, 70-69 în favoarea formației oltene. Cosgeterii partidei au fost Miloșevici, 17, respectiv Dillon, 15. Mai trebuie menționate două nume: Jazvin, de la gazde, care a înscris punctele victoriei din lovituri libere și Franklin, de la oaspeți. Americanul a ținut nepermis de mult mingea și a ratat apoi de sub panou victoria echipei sale, informează Sport Total FM. 


BC Mureș (123-81 cu Timba Timisoara) a ocupat locul al treilea cu 45 de puncte, la egalitate cu formația orădeană. Pe 4 și pe 5, cu acelasi număr de puncte, 43, se află U BT Mobitelco Cluj-Napoca (103-68 cu ocupanta ultimei poziții, BC Farul Constanța) și CSU Sibiu (88-72 cu Steaua CSM Eximbank, poziția 9).


Egalitate și între următoarele două clasate, BCM Universitatea Pitesti (82-72 cu Concordia Chiajna) și teamul din Bănie, 42 puncte. Locul 8, ultimul care asigura prezența în play-off, i-a revenit echipei gorjene. 


Meciul dintre echipele care au deziluzionat în această ediție, BC Timișoara, poziția 10 și Gaz Metan Mediaș, 11, a oferit câstig de cauză bănățenilor cu 91-79.


Se cunosc și primele întâlniri din play-off: CSU Asesoft Ploiești-Energia Rovinari, CSM Oradea-SCM Universitatea Craiova, BC Mureș-BCM Universitatea Pitești și CSU Sibiu-U BT Mobitelco Cluj-Napoca. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6923 secunde