Baschet 3x3! Bronz pentru CS Phoenix-Știința, la final de sezon

357
Baschet 3x3! Bronz pentru CS Phoenix-Știința, la final de sezon - baschet-1559325693.jpg

Articole de la același autor

După bătălii multe și dificile, CS Phoenix-Știința a pus punct, în mod oficial, unui sezon de excepție. 


Bilanțul grupării constănțene este unul peste așteptări: o clasare în rândul celor mai bune echipe din baschetul feminin românesc, victorii de răsunet în Liga Națională și o calificare în Final Four-ul Cupei României. Ultima performanță a fetelor de la CS Phoenix-Știința a venit zilele trecute, când formația de pe litoral a prins podiumul în 3x3 România feminin, competiție care a adunat la start nu mai puțin de 13 echipe. 


"La capătul unei competiții în care fetele noastre au reușit să câștige cinci din cele 12 turnee disputate, Bianca Fota, Adelina Duță, Andreea Beldian și Cristiana Cutaș au marcat coș după coș și și-au asigurat medaliile de bronz, aducând astfel o nouă recunoaștere a valorii baschetului feminin constănțean. Iar dacă mai adăugăm și faptul că, în finala mică, adversară le-a fost tocmai echipa de baschet 3x3 a campioanei României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, atunci toate meritele și laudele noastre pentru fete sunt pe deplin meritate.


Mulțumim deopotrivă suporterilor și tuturor celor care ne-au susținut și au avut încredere în proiectul nostru, demonstrând încă o dată că baschetul rămâne un sport iubit la Constanța", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde