Băluță, împrumutat în Olanda. Nu s-a adaptat în Premier League…

154
Băluță, împrumutat în Olanda. Nu s-a adaptat în Premier League… - ddd-1579263695.jpg

Articole recomandate

Internaționalul român Tudor Băluță (20 ani) a fost împrumutat de clubul englez de fotbal Brighton la formația olandeză ADO Den Haag, până la data de 30 iunie, a anunțat gruparea din Premier League, vineri, pe site-ul său official, conform Agerpres. Mijlocașul român va evolua pentru penultima clasată în Eredivisie, care a fost preluată în decembrie de tehnicianul englez Alan Pardew.

''Tudor este unul dintre numeroșii jucători talentați ai acestui club, iar împrumutul său va fi o ocazie excelentă pentru a progresa. El va avea șansa de a evolua cu regularitate la un nivel înalt în Eredivisie și de a munci sub comanda unui antrenor foarte experimentat precum Alan Pardew'', a afirmat directorul tehnic al echipei din Brighton, Dan Ashworth. ''Eu, Graham Potter, David Weir și echipa sa vom continua să monitorizăm progresul său și îi dorim mult succes în restul sezonului'', a mai adăugat oficialul.

Băluță a ajuns la Brighton în vară, după ce semnase pentru formația din Albion încă din ianuarie 2019. El a jucat un singur meci pentru prima echipă, în septembrie, în turul al treilea al Cupei Ligii, cu Aston Villa. De asemenea, a mai jucat cinci partide în Premier League 2 pentru echipa Under-23 a clubului și trei în Leasing.com Trophy.

În sezonul 2013-2014 la ADO Den Haag a evoluat un alt român, atacantul Cătălin Țîră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6393 secunde