Băiatul lui Petre Grigoraș i-a dat gol Farului II

1652
Farul II a susținut, vineri, un meci amical cu echipa de la Academia lui Gică Hagi care va fi înscrisă din sezonul viitor în Liga a III-a, dar care este acum în formare.

Partida, desfășurată pe terenul SNC, i-a revenit Viitorului Constanța, cu scorul de 3-1. Au marcat Alibec (min. 38), al cărui șut a fost deviat de Mihociu, respectiv Alexandru Grigoraș (fiul lui Petre Grigoraș) - min. 28, Dorinel Popa (min. 80), care a beneficiat de pasa greșită a portarului Isleam, și Stere Guda (min. 82).
Viitorul Constanța este încă în formare, procesul de selecție urmând a se încheia în vară. Contra Farului II, au fost verificați jucători cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani, urmăriți de pe margine de antrenorii Ianis Guda (principal), tatăl autorului golului trei al echipei sale, și Marius Codescu (secund).
Din sezonul 2009/2010, Viitorul va evolua în Liga a III-a, meciurile urmând a se juca probabil la Năvodari.
La meciul de vineri, au asistat, printre alții, Gică Hagi, Paul Peniu (președintele Academiei) sau Lucian Codrean Pîra, directorul executiv al Farului.
În condițiile în care arbitrii au întârziat, meciul a început cu trei "cavaleri" de împrumut, la centru fiind Ștefan Petcu, acum antrenor la Academie. Centralul a sosit în minutul 18, iar tușierii în minutul 40, respectiv la pauză. "Trebuia să nu mai veniți, ca să îmi iau și eu baremul de arbitraj", a râs Petcu, când s-a retras pe margine, cedându-i locul arbitrului.
Trimis la Constanța după meciul Farului de la Bistrița, Alibec a fost căpitanul Farului II vineri.
"Nu a fost niciun conflict între mine și Ion Marin. Nu e adevărat ce a apărut în presă. M-am întors că așa a considerat antrenorul, asta a fost părerea lui. Respect această decizie și dau tot ce pot pe teren, încerc să mă remarc. Sper ca numirea noului antrenor să fie de bun augur pentru Farul", a declarat Denis.


FC Farul II (antrenor, Ion Constantinescu): Vl. Neagu - Țarălungă, Tudorache, Bubuleandră, Lăzărescu - Șt. Sandu, Durbac, Păcuraru, Ștefănescu - Uche, Alibec. Au mai jucat: Isleam - Iovănescu, Calagi, Armando, Pascale, Forminte, Butoiu, Oaie.

FC Viitorul (antrenor, Ianis Guda): Sârbu - Rusu, Mihociu, Crișan, Sava - D. Popa, Rada, Neagoe - A. Grigoraș, S. Guda, Stanciu. Au mai jucat: Lircă, Lupu, Drăguț, Pop, M. Petre, Tuculea, Pelican.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4977 secunde