Aventuri asiatice! Eliza Samara, a zecea zi de carantină în Japonia. „Bernie”, out de la WTT Macao

238
Aventuri asiatice! Eliza Samara, a zecea zi de carantină în Japonia. „Bernie”, out de la WTT Macao - aventuri2-1606419887.jpg

Articole de la același autor

Toamna târzie şi iarna nerăbdătoare de a-şi intra în drepturi aduc cu sine ultimele competiţii de tenis de masă. Turnee se desfăşoară pe întreg mapamondul, iar de la start nu lipsesc nici reprezentanţi ai Constanţei şi României.

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Eliza Samara se află, în această perioadă, în Japonia, la Tokyo, unde va juca, alături de colegele sale de echipă de la Top Otome Pingpongs Nagoya, în puternicul turneu TLeague.

Samara a ajuns, joi, 26 noiembrie, la cea de-a zecea (din 14 obligatorii) zi de carantină.

„Trec destul de repede zilele când ai ce face! Îmi pare rău că încă nu mă pot alătura echipei. Ultima mea zi de carantină va fi pe 30 noiembrie, iar pe 1 decembrie, mă pot alătura echipei.

În ceea ce priveşte condiţia mea fizică, e bună, încerc pe cât posibil să fiu ok”, a transmis Eliza Samara.

Greu cu adversară din Hong Kong

În timp ce Samara aşteaptă să ia startul în competiţia din Ţara Soarelui Răsare, colega sa de la echipa naţională Bernadette Szocs participă la WTT Macao, alături de unele dintre cele mai bune jucătoare din lume. 32 de sportivi iau parte la competiția care are loc între 25 şi 29 noiembrie, atractivă mai ales prin prisma premiilor în valoare totală de 800.000 de dolari.

Bernadette Szocs a jucat încă din prima rundă, aflată fiind printre jucătoarele de pe pozițiile 9-16, clasate în funcție de locul mondial. Din păcate, „Bernie” a fost învinsă, la mare luptă, de Hoi Kem Doo, o jucătoare din Hong Kong, pe care a egalat-o în două rânduri, fără a mai găsi însă resurse pentru a-i da lovitura de graţie.

Asiatica s-a impus la limită, scor 3-2 (11-7, 7-11, 11-8, 6-11, 11-7) şi îşi continuă drumul spre fazele finale.

Patru turnee naţionale, la Buzău

În pofida dificultăţilor create de pandemia Covid-19, Federaţia Română de Tenis de Masă organizează, luna viitoare, patru competiţii importante: Campionatul Național individual juniori I, Campionatul Național individual juniori II, Top 16 juniori I și Top 16 juniori II.

Întrecerile vor fi găzduite de sala Clubului Sportiv Școlar din Buzău, în următoarele perioade: 5-6 decembrie - CN individual juniori I; 6-7 decembrie - CN individual juniori II; 8 decembrie - Top 16 juniori II; 9 decembrie - Top 16 juniori I.

„Pentru participarea la aceste competiții, sportivii și antrenorii, staff-ul tehnic, arbitrii și toți cei interesați vor respecta reglementările Ordinului ministrului Tineretului și Sportului și ministrului Sănătății și protocolul FRTM de reluare a competițiilor.

Înscrierile se fac online, până miercuri, 2 decembrie, ora 12.00. Tragerea la sorți va avea loc la sediul federaţiei, tot miercuri, 2 decembrie, la ora 14.00.

Se joacă exclusiv proba de simplu la fiecare categorie în parte, în sistem eliminatoriu, nu pe grupe. Tablourile eliminatorii vor fi afișate pe site-ul FRTM, joi, 3 decembrie, la ora 12.00.

Foarte important, toți participanții - sportivi, antrenori, arbitri etc. - vor fi obligați să prezinte teste negative la Covid-19 valabile cu maximum 72 de ore înainte de data acreditării”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5474 secunde