AVEM BRONZ! România a învins Polonia în finala mică a Campionatului Mondial, scor 31-22

125
3
AVEM BRONZ! România a învins Polonia în finala mică a Campionatului Mondial, scor 31-22 - bronz-1450624625.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva minute, naționala feminină de handbal a cucerit medaliile de bronz ale Campionatului Mondial, după ce a dispus de Polonia, scor 31-22 (15-8)

Jucătoarea româncă Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a meciului, a devenit golgheterul Campionatului Mondial.

Comentează știrea

Delia
20 decembrie 2015
PROIECT NOU!!!

PROIECT NOU!!! PART-TIME - DIRECT PE INTERNET Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Cerinte : Persoane serioase; Cunostinte minime PC, Timp de lucru 2-3 ore/zi. Daca doriti sa colaboram va rog sa cereti : "INFO" la adresa de e-mail: [email protected]

petrica
21 decembrie 2015
bravo!

bravo fetelor! rusine tvr ca nu a transmis ,platim abonament toata tara si cand joaca nationala tarii ei se fac ca ploua,vin cu scuza ca au cumparat altii dar joaca nationala tarii oare cand vom veni la normal?

sibnet
21 decembrie 2015
mesaj

Fetele noastre " de bronz " au demonstrat din nou ca, atunci cand joaca aproape de valoarea lor, sunt greu de invins. In realitate, ele se afla pe primul loc mondial, la egalitate cu nationala Norvegiei. Viitorul arata bine. In alta ordine de idei, selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 20 Decembrie 2015
Stire din Sport : Dorinel Munteanu, condamnat la închisoare
Sâmbătă, 19 Decembrie 2015
Stire din Sport : Academia Hagi a câștigat Memorialul Ola
Pagina a fost generata in 2.1261 secunde