Australian Open: Barbora Krejcikova şi Rajeev Ram au cucerit titlul la dublu mixt

227
Australian Open: Barbora Krejcikova şi Rajeev Ram au cucerit titlul la dublu mixt - barborakrejcikova-1613831873.jpg

Articole recomandate

​Perechea compusă din cehoaica Barbora Krejcikova şi americanul Rajeev Ram a cucerit titlul în proba de dublu mixt a Openului Australiei la tenis, primul turneu de Grand Slam al anului, în finala căruia s-a impus în două seturi, 6-1, 6-4, în faţa cuplului australian Samantha Stosur/Matthew Ebden, după doar 59 minute de joc, sâmbătă la Melbourne.


Acesta este al treilea trofeu consecutiv la dublu mixt obţinut de Krejcikova la Australian Open, unde a mai triumfat în 2019 alături Rajeev Raam şi anul trecut, când a făcut pereche cu croatul Nikola Mektic.


De menţionat că Barbora Krejcikova a disputat vineri finala probei de dublu feminin de la Australian Open, alături de compatrioata sa Katerina Siniakova, cele două fiind învinse cu 6-2, 6-3 de perechea Elise Mertens (Belgia)/Arina Sabalenka (Belarus).


Rajeev Ram urmează să evolueze la rândul său, duminică, în finala probei de dublu masculin a competiţiei de la Antipozi, împreună cu partenerul său, britanicul Joe Salisbury, împotriva cuplului Ivan Dodig (Croaţia)/Filip Polasek (Slovacia).


Anul trecut, Ram şi Salisbury au cucerit trofeul la Melbourne, după ce au trecut în ultimul act de australienii Max Purcell/Luke Saville, cu 6-4, 6-2, transmite Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6356 secunde