Amical întrerupt

Au sărit scântei la meciul Tomisului cu HCM Buzău

824
Echipa feminină de handbal Tomis Constanța a disputat, la finele săptămânii trecute, patru meciuri de verificare, două la Brăila și două la Buzău, dintre care doar trei au fost duse la bun sfârșit.
Prima dispută din "dubla" cu HCM Buzău a fost întreruptă în minutul 50, la scorul de 26-26, antrenorul constănțean Ion Crăciun explicând că "nervozitatea din teren a depășit limitele normale pentru un meci de pregătire, astfel că, pentru a evita accidentările, am preferat să încheiem jocul mai devreme". Al doilea meci de la Buzău i-a revenit Tomisului, cu scorul de 38-27.
La Brăila, dobrogencele au pierdut prima întâlnire cu Dunărea (31-33), dar au câștigat-o pe cea de-a doua, cu 31-28.
"Au fost meciuri foarte utile pentru echipă. Am putut vedea la lucru toate jucătoarele de care dispunem. Încep să se cristalizeze sistemele de joc, atât în atac, cât și în apărare. Sunt mulțumit de modul în care
s-au implicat fetele și de faptul că nu avem nicio jucătoare accidentată. Sigur, mai sunt unele aspecte de pus la punct, dar sperăm să le rezolvăm până la ora primului meci oficial, cel cu Rulmentul", a declarat Ion Crăciun, pentru site-ul oficial al clubului.
După câteva zile de pregătire la Constanța, Tomis se deplasează joi, 26 august, la Galați, unde va participa la un turneu amical la care vor mai fi prezente HCM Roman, Dunărea Brăila și Oțelul Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde