Karatiștii de la Dinamic Constanța, evoluții foarte bune la Campionatul Mondial

Au aur la gât, dar buzunarele goale

2141
Sportivii de la CS Karate Dinamic Constanța au cucerit la Campionatul Mondial de Karate din Franța - unde au ajuns cu mari eforturi financiare -, nu mai puțin de șapte medalii, un palmares deosebit, având în vedere numărul record de participanți - peste 1.200, reprezentând 45 de națiuni, dar și faptul că secțiunea cea mai redusă a reunit 28 de sportivi.
Titluri de campioni mondiali au câștigat Mălina Miliu (kata cadeți) și Ioana Ilie (kata copii 3), vicecampioni ai lumii au devenit M. Miliu (kumite cadeți), Diana Drăghici (kata juniori), Iris Uță (kata copii 3) și Sebastian Oancea (kata sincron juniori), în timp ce Ionuț Niculae a fost medaliat cu bronz la categoria kumite seniori.
Foarte aproape de podium, pe locul patru, au terminat competiția Laura Popescu, Dana Pânzaru, D. Drăghici - kata sincron seniori, I. Niculae, D. Pânzaru, L. Popescu - kata sincron mixt, Andreea Ivanov - kata și kumite 10-11 ani și D. Drăghici - kumite juniori, toți sportivii constănțeni punctând pentru România.
"Sunt convins că, dacă unii dintre sportivii noștri nu ar fi fost accidentați, multe dintre clasările de pe locurile 4, 5 și 6 s-ar fi transformat în medalii. Oricum, este o realizare deosebită a sportivilor și a celor care i-au pregătit - Brândușa Popescu, Dana Pânzaru, Ionuț Niculae, Laura Popescu", a declarat sensei Gabriel Popescu, cel care deține și funcția de președinte al CS Karate Dinamic.
Karatiștii constănțeni se pregătesc pentru Campionatul European Wado KLai de la București (luna noiembrie) și pentru Campionatul Mondial de karate Intercluburi (Brescia, Italia; luna decembrie), dar principala problemă este găsirea de fonduri pentru a putea ajunge la aceste competiții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Martie 2010
Stire din Sport : Popeye, să închizi poarta!
Pagina a fost generata in 0.6347 secunde