Atletism / Paula Ivan: „Sportivii de performanţă se pregătesc în orice condiţii”

183
Atletism / Paula Ivan: „Sportivii de performanţă se pregătesc în orice condiţii” - atletism-1603705074.jpg

Articole de la același autor

Fosta campioană olimpică la atletism Paula Ivan a asistat la succesele sportivilor români la Campionatul Balcanic de alergare montană din Poiana Brașov. La cea de-a 12-a ediție a competiției, delegația României a cucerit nouă medalii - trei de aur, trei de argint și trei de bronz -, reușind să impresioneze asistența. 
La finalul competiției organizate de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, Paula Ivan a ţinut să sublinieze că rezultatele sportivilor români sunt cu atât mai preţioase cu cât au fost obţinute în condiţii speciale, după antrenamente efectuate în vremuri de pandemie. 


„A fost o atmosferă superbă, de concurs. Participarea nu a fost numeroasă, dar e de apreciat că au participat cele mai puternice țări din Balcani. Vreme a fost superbă și sunt convinsă că fiecare participant s-a bucurat de priveliște și de tot ceea ce au pregătit organizatorii competiției. 
Iar sportivii români au făcut o treabă excelentă. Se vede că ei s-au pregătit foarte bine în acest an. În ciuda restricțiilor, ei nu au abandonat activitatea sportivă, s-au antrenat, pentru că așa sunt ei. Sportivii de performanță se pregătesc în orice condiții și fac tot ce depinde de ei pentru a-și atinge obiectivele”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Paula Ivan.  


Paula Ivan este campioană olimpică în proba de 1.500 m și vicecampioană olimpică în cea de 3.000 m, ambele performanţe fiind reușite la ediţia JO de la Seul, din 1988. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Octombrie 2020
Stire din Sport : Mondialele de semi-maraton, în Polonia
Pagina a fost generata in 1.1391 secunde