Atletism / Paula Ivan: „Sportivii de performanţă se pregătesc în orice condiţii”

Luni, 26 Octombrie 2020, 11:25
150
Fosta campioană olimpică la atletism Paula Ivan a asistat la succesele sportivilor români la Campionatul Balcanic de alergare montană din Poiana Brașov. La cea de-a 12-a ediție a competiției, delegația României a cucerit nouă medalii - trei de aur, trei de argint și trei de bronz -, reușind să impresioneze asistența. 
La finalul competiției organizate de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, Paula Ivan a ţinut să sublinieze că rezultatele sportivilor români sunt cu atât mai preţioase cu cât au fost obţinute în condiţii speciale, după antrenamente efectuate în vremuri de pandemie. 


„A fost o atmosferă superbă, de concurs. Participarea nu a fost numeroasă, dar e de apreciat că au participat cele mai puternice țări din Balcani. Vreme a fost superbă și sunt convinsă că fiecare participant s-a bucurat de priveliște și de tot ceea ce au pregătit organizatorii competiției. 
Iar sportivii români au făcut o treabă excelentă. Se vede că ei s-au pregătit foarte bine în acest an. În ciuda restricțiilor, ei nu au abandonat activitatea sportivă, s-au antrenat, pentru că așa sunt ei. Sportivii de performanță se pregătesc în orice condiții și fac tot ce depinde de ei pentru a-și atinge obiectivele”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Paula Ivan.  


Paula Ivan este campioană olimpică în proba de 1.500 m și vicecampioană olimpică în cea de 3.000 m, ambele performanţe fiind reușite la ediţia JO de la Seul, din 1988. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2345 secunde