Atletism / Balcaniada de alergare montană, sâmbătă, la Poiana Braşov

162
Atletism / Balcaniada de alergare montană, sâmbătă, la Poiana Braşov - atletism-1603454886.jpg

Articole de la același autor



Sâmbătă, 24 octombrie, în staţiunea Poiana Brașov, va avea loc a treia competiție internațională de atletism din țara noastră în acest an. 


După Campionatele Internaționale de Atletism (22-23 august) și Campionatele Balcanice de seniori (19-20 septembrie), ambele întreceri găzduite de municipiul Cluj Napoca, sâmbătă, în Poiana Brașov, va avea loc Campionatul Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1 (U20). 
Competiția este organizată de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, și ajunge în acest an la ediția a 12-a. 


Campionatul Balcanic de alergare montană se va bucura de participarea sportivilor din cinci țări: România, Turcia, Croația, Bulgaria și Ucraina. 
România va fi reprezentată de o delegației formată din 16 de atleți, seniori și juniori (U20), în frunte cu Cristina Simion, campioană mondială la alergare montană în 2019, la Villa de Angostura (Argentina). 


Startul se va da sâmbătă, 24 octombrie 2020, la ora 10.00, pe stadionul din Poiana Brașov, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16.30. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4882 secunde