Atleții de la CS Farul, printre remarcații Naționalelor

233
Atleții de la CS Farul, printre remarcații Naționalelor - sportivi-1457284048.jpg

Articole de la același autor

Complexul Sportiv "Lia Manoliu" din București a găzduit, week-end-ul trecut, întrecerile etapei finale a Campionatului Național de atletism - juniori 2. 


Prima zi de concurs a început bine pentru sportivii constănțeni, după ce Răzvan Grecu, atlet cu dublă legitimare CSS 1 și CS Farul, pregătit de antrenorul Daniel Cojocaru, a reușit să câștige titlul național în proba de triplusalt. Pe podium a urcat și Florin Vișan, de la LPS Constanța, pregătit de către Carmen Botea.


Cea de-a doua medalie a fost obținută tot în proba de triplusalt, de data aceasta în proba feminină, de către Ioana Manoliu. Sportiva pregătită de Carmen Botea, cu dublă legitimare LPS și CS Farul, a terminat pe poziția a doua, devenind astfel vicecampioană națională. 


Tot în proba de triplusalt, Bianca Șiangă, de la CS Farul, pregătită de Eveline Lisenco, a terminat proba pe poziția a 5-a, iar Andra Diana Ușurelu, cu dublă legitimare LPS și CS Farul, a ocupat poziția a 7-a. 


Foarte aproape de medalie a fost Andrei Cojocaru. Sportivul antrenat de Eveline Lisenco, legitimat la CS Farul, a terminat pe poziția a 4-a, în cadrul probei de 400 metri. În aceeași probă, Constantin Eduard Rusu, legitimat la LPS Constanța, s-a clasat pe poziția a 14-a, un rezultat onorabil dacă ținem cont că la startul cursei au fost prezenți 75 de atleți. 


Rezultate bune, dar tot fără medalie, au mai obținut Ana Cornățeanu și Luiza Maria Timofei, în proba de 400 metri feminin. Ana, legitimată la CS Farul, a terminat întrecerea pe locul 8, iar Luiza, cu dublă legitimare LPS și CS Farul, pe poziția a 15-a, în contextul în care au concurat 45 de sportivi. 


La Campionatul Național de aruncări lungi, pentru seniori, tineret, juniori 1 și juniori 2, disputat în intervalul 1-3 martie, la Arad, au participat și două sportive de la CS Farul Constanța. 


Savinela Ciulei, cu dublă legi-timare CS Farul și CSU Ploiești, pregătită de Alin Larion și Cecilia Gevat, a ocupat locul 6 în proba de aruncarea suliței pentru seni-oare și locul 3 în aceeași probă pentru tineret. 


În proba de aruncarea ciocanului, Maria Gabriela Ilie a ter-minat concursul pe locul 4, în proba senioarelor, și locul 2 în întrecerea de tineret. Sportiva are dublă legitimare, CS Farul și LPS Câm-pulung Muscel, fiind pregătită de antrenorul Constantin Mușat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : LPS Constanța, aur  la Open-ul Bahrainului
Pagina a fost generata in 0.5559 secunde