Atleții constănțeni, salbă de medalii la Naționale

161
Atleții constănțeni, salbă de medalii  la Naționale - atletii-1499702951.jpg

Articole de la același autor

 Week-end-ul trecut a fost unul extrem de productiv pentru atleții constănțeni participanți la etapa finală a Campionatului Național pentru seniori și tineret, desfășurat pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești. Din totalul de 15 medalii aduse pe malul mării, trei au fost de aur, cinci de argint și șapte de bronz.

Performerii acestei ediții au fost Adrian Boldeanu (CS Farul-CSU Pitești; antrenori Alin Larion și Cecilia Gevat), Ionuț Neagoe (CS Farul-CSU Pitești, antrenor Angela Popescu) și Ioana Manoliu (LPS "Nicolae Rotaru"-CS Farul, antrenor Carmen Botea), sportivi care și-au adjudecat titlul de campioni naționali.

Ionuț Neagoe a câștigat proba de 200 metri seniori, Adrian Boldeanu s-a impus la 110 metri garduri tineret, rezultat ce i-a oferit și argintul la seniori, iar la triplusalt, Ioana Manoliu a avut o evoluție încântătoare, în urma căreia a obținut bronzul la senioare și aurul la tineret. În aceeași probă, la tineret, podiumul a fost completat de alte două sportive de pe litoral, Maria Timofei (LPS-CS Farul, antrenor Niculina Chiricuță) și Nicoleta Pușcuță (LPS-CS Farul, antrenor Cătălin Ganera).

Ioana Manoliu a mai cucerit o medalie de bronz, la lungime tineret, Ionuț Neagoe a câștigat bronzul la 100 metri seniori, iar Maria Timofei, locul trei la 400 metri garduri - tineret.

Au mai urcat pe podium: Cristi Boboc (CS Farul-CSU Galați, antrenor Daniel Cojocaru) - argint triplusalt seniori; Cristian Constantin (CS Farul, antrenoare Carmen Botea) - argint triplusalt tineret; Radu Costache (CS Farul, antrenori Alin Larion și Cecilia Gevat) - argint 100 metri garduri tineret; Florentin Cojocaru (CS Farul-LPS, antrenor Eveline Lisenco) - bronz, 400 metri tineret și Răzvan Grecu (CSS 1 Constanța-CS Farul, antrenor Daniel Cojocaru), bronz la triplusalt tineret. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7091 secunde