Atleții constănțeni au impresionat la Internaționalele României

204
Atleții constănțeni au impresionat  la Internaționalele României - atletii-1528208575.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, la Cluj Napoca, a avut loc cea de-a 63-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României la atletism. La startul competiției s-au aliniat 252 de atleți (159 la masculin și 93 la feminin), dintre care 42 sunt reprezentanți ai atletismului mondial, din țări precum Armenia, Bulgaria, Germania, Israel, Moldova, Serbia și Turcia. 


Constănțeanca Cristina Ioana Bujin, cu dublă legitimare CS Farul/CSA Steaua București, a cucerit bronzul în proba de triplusalt, cu 13,19 metri. La triplusalt masculin, Răzvan Grecu (CSS 1/CS Farul), cu 16,10 metri, a terminat pe locul 2, iar Florin Vișan (LPS/ Farul), cu 15.92 metri, pe locul 3. 


La 110 metri garduri masculin, Radu Ovidiu Costache (CS Farul/ Dinamo București) a terminat pe locul 2, cu 14.53 sec., iar Adrian Boldeanu (CS Farul), pe poziția a treia, cu 14.55 sec. La 400 metri, Eduard Constantin Rusu (LPS/ CS Farul) a câștigat o medalie de bronz. 


O surpriză plăcută a fost realizată în proba de lungime, acolo unde Florentina Iușco Marincu (CN Cetate Deva) s-a impus în fața Angelei Moroșanu (CSM București), multiplă medaliată națională, și Alinei Rotaru (CSM București), campioana mondială universitară. 


Florentina Iușco Marincu a devenit, în acest an, la St. Moritz (Elveția), campioană mondială la bob de tineret, alături de Andreea Grecu, sub îndrumarea profesorului Paul Neagu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5442 secunde