Atleții constănțeni acaparează podiumul Campionatelor Naționale

211
Atleții constănțeni acaparează podiumul Campionatelor Naționale - atletii-1495556314.jpg

Articole de la același autor

Etapa inaugurală a Campionatului Național de atletism pentru seniori, tineret și juniori a fost încheiată cu succes de sportivii constănțeni, prezenți, zilele trecute, la Bascov (Pitești). 


În cadrul probei masculine de triplusalt, Cristi Nicușor Boboc (CS Farul/CSU Galați, antrenor Daniel Cojocaru) a ocupat prima poziție, în timp ce Cristian Constantin (CS Farul, antrenor Carmen Botea) s-a clasat pe locul trei. Andrei Cojocaru (CS Farul/LPS "Nicolae Rotaru", antrenor Eveline Lisenco) și-a depășit recordul personal în proba de 400 metri plat. 


Alergătorul Cristian Nedelcu (CS Farul/CSU Galați, antrenor Alin Larion) a fost cel mai bun în proba de 400 metri garduri, tot pe prima poziție sosind și Ionuț Neagoe (CS Farul/CSU Pitești, antrenor Angela Popescu), la lungime, în timp ce la 100 metri a încheiat pe locul doi. 


Alte două medalii ajung la Constanța în proba de 110 metri garduri, acolo unde Andrei Boldeanu și Radu Costache, sportivi antrenați la CS Farul de Alin Larion, au terminat pe locurile doi, respectiv trei. 


Singura fată din delegația plecată de pe litoral, Andreea Grecu (CS Farul, antrenor Paul Neagu), s-a prezentat într-o formă excelentă, reușind să câștige proba de 100 metri și terminând pe locul secund la 200 metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4574 secunde