Atletele Farului au ajuns la Goteborg

208
Atletele Farului au ajuns la Goteborg - atletismeuropene-1361992610.jpg
Ieri, după 4 ore și jumătate de la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, cu o escală la Munchen, lotul celor 18 sportivi români (12 fete și 6 băieți), printre care și cele două constănțence, Anca Heltne și Cristina Bujin (CS Farul) a sosit la Goteborg, gazda Campionatelor Europene de atletism indoor.

Cristina Bujin (antrenor Lenuța Dragomir) va concura la proba de triplusalt, în timp ce Anca Heltne (antrenor Gabriel Bădescu) va face prezența la proba de greutate.

"Am fixat un obiectiv accesibil Cristinei, acela de calificare în finală la proba de triplusalt. Competiția va fi dură în acest an, ca de obicei, pentru că toată lumea vrea să câștige. Ea este optimistă, este normal, pentru că dacă nu pleci cu un gând bun, nu reușești. Toată lumea speră să fie bine. La proba ei, calificările vor avea loc vineri, de la ora 18.00, iar finala, duminică, la ora 11.00", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenoarea CS Farul, Lenuța Dragomir.

Sportivii și restul delegației sunt cazați la Gothia Towers Hotel, o clădire spectaculoasă, alcătuită din 2 turnuri, cu 703 camere și apartamente. Hotelul se află foarte aproape de Scandinavium Arena, sala de 12.044 locuri (capacitate maximă, când este amenajată pentru meciurile de handbal și hochei pe gheață).

Federația română de atletism a stabilit drept obiectiv cucerirea unei medalii și 3 clasări pe locurile 4-6.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde