Atletă din România, pe locul 4 la Campionatele Mondiale

105
Atletă din România, pe locul 4 la Campionatele Mondiale - atleta-1520175969.jpg

Articole de la același autor

Atleta Andreea Panțuroiu s-a clasat pe locul patru în finala de triplusalt, cu o săritură de 14,33 metri, din a patra încercare, în cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism Indoor de la Birmingham. Din nefericire, românca a pierdut la mustață medalia de bronz, fiind întrecută de Yulimar Rojas (Venezuela, 14.63 m), Kimberly Williams (Jamaica, 14.48 m) și Ana Peleterio (Spania, 14.40 m).

Într-o perioadă în care rezultatele pe plan internațional lipsesc cu desăvârșire din atletismul românesc, performanța Andreei Panțuroiu poate fi privită cu admirație.

"Este începutul unei perioade de mare performanță pentru Andreea Panțuroiu. A participat la un concurs de valoare, în care toate sportivele de pe primele patru locuri au făcut recorduri personale, iar sportiva de pe locul întâi a stabilit rezultatul mondial al momentului. Andreea a participat în compania celor mai mari săritoare și a făcut un concurs excelent. Asta ne dă speranță și curaj pentru Campionatele Europene de la vară, unde vrem să mergem cu o echipă a României motivată și sudată și să demonstrăm că putem avea un loc bun în elita europeană a atletismului", a declarat președintele FR de Atletism, Florin Florea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3199 secunde