€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Atenție, HCDS: Malmo n-a depus armele! "Putem întoarce rezultatul la Constanța"

Ştire online publicată Marţi, 20 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Suedezii de la HK Malmo nu fac din înfrângerea (22-23) cu HC Dobrogea Sud, de pe teren propriu, un capăt de țară, și sunt absolut convinși de faptul că echipa lor va întoarce soarta duelului la Constanța, calificându-se astfel în grupele EHF.

Nordicii au postat pe pagina oficială a clubului un mesaj prin care „nu văd niciun motiv pentru care echipa nu ar putea întoarce rezultatul la malul mării”, considerând că echipa scandinavă este mai puternică, chiar dacă rezultatul a fost unul care nu arată acest lucru.

Malmo a avut două reprize diametral opuse. Prima - în care suedezii au jucat aproape perfect și în care au condus cu 14-9, iar cea de-a doua - în care constănțenii le-au citit jocul și i-au obligat să devină mai pasivi și mai previzibili.

„Ne așteptam ca repriza secundă să fie una strălucitoare, dar a fost întunecată”, se arată în mesajul suedezilor.

Nici suporterii celor de la HK Malmo nu și-au pierdut speranța în calificare, unii dintre ei fiind chiar prea încrezători în șansele echipei lor. „Dacă eram mai atenți sau dacă ne ajuta poarta, puteam să câștigăm la o diferență de peste 10 goluri”, susțin suporterii, semn că subestimează echipa din Constanța.

v v v

Suedezii vor fi întâmpinați la Constanța de o sală arhiplină, ce va crea o atmosferă incendiară și-i va împinge de la spate pe handbaliștii HCDS-ului.

Partida decisivă pentru accederea în grupele Cupei EHF va avea loc duminică, de la ora 18, la Sala Sporturilor. Până atunci, constănțenii vor juca în Liga Națională, mâine, de la ora 17.30, pe CSM-ului Făgăraș, în ceea ce poate fi a zecea victorie consecutivă în toate competițiile stagiunii.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7465 secunde