Andreea Răducan:

"Așteptăm cu mare nerăbdare construcția sălii polivalente"

406

Articole recomandate

Președinta Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a declarat, ieri, că anunțul referitor la construcția unei săli polivalente în București este binevenit pentru toată lumea sportului, care ar putea organiza astfel competiții internaționale în viitor. 


Oficialul FRG a adus în atenție perioada în care forul pe care îl conduce obținuse organizarea Campionatelor Europene de gimnastică artistică la București, în 2017, evenimentul fiind mutat ulterior la Cluj, pentru că sala din Capitală nu a mai fost construită. 


"Este un anunț foarte important pentru noi, cei din lumea sportului, care dorim să organizăm concursuri internaționale, pentru că până la urmă nu vor fi doar competiții de gimnastică. Pentru toate sporturile este o veste bună, deoarece vom putea organiza diverse competiții în București. Este important pentru noi, cei care am avut neșansa și a trebuit să mutăm competiția din 2017, deși nu ar trebui să ne plângem, pentru că la Cluj a fost totul de excepție, din toate punctele de vedere. A fost poate un pic neplăcut pentru că promisesem celor de la Uniunea Europeană de Gimnastică că putem organiza competiția la București și a trebuit să schimbăm localitatea. Așa că este mai bine mai târziu decât niciodată, e bine că se va întâmpla în sfârșit în București. Toți o așteptăm cu mare nerăbdare", a declarat Andreea Răducan, citată de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4129 secunde