Astăzi se alege un nou "șef" la Federația Română de Fotbal

98

Articole de la același autor

Adunarea Generală de alegeri a Federației Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv astăzi, 18 aprilie, cu începere de la ora 11. Nu mai puțin de 257 de membri afiliați au dreptul de a vota viitorul președinte al Federației Române de Fotbal.

Patru candidați își vor disputa funcția de președinte: actualul președinte FRF, Răzvan Burleanu, membru al Generației de Aur, Ionuț Lupescu, fostul fotbalist Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan, cel mai tânăr dintre candidați, deținător al licenței de antrenor A UEFA, fost lector în cadrul Școlii Federale de antrenori din FRF.

Fostul fotbalist Sorin Răducanu și-a depus la rândul său dosarul de candidatură în termenul statutar, însă acesta nu a fost validat de Comisia de verificare a FRF, deoarece nu a îndeplinit condiția privind numărul de propuneri.

Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8377 secunde