Șase jucători de la Academia "Gheorghe Hagi", convocați la lotul național

199
Șase jucători de la Academia

Articole de la același autor

Selecționata României formată din jucători născuți în anul 2001 se află, în aceste zile, în cantonament la Cheile Grădiștei. Reunirea lotului pregătit de Sorin Colceag a avut loc luni, 24 iulie, la Mogoșoaia, de unde s-a plecat spre Cheile Grădiștei. Duminică, de la ora 11.00, tricolorii vor disputa un meci de pregătire cu CSA Steaua. Cantonamentul se va încheia pe 1 august.

Cei mai mulți jucători convocați la această acțiune provin de la Academia "Gheorghe Hagi": Paul Șerban, Alexandru Georgescu, Antonie Vlad, Robert Girisik, Răzvan Matiș și Louis Munteanu.

Tinerii fotbaliși se pregătesc pentru primele meciuri oficiale, cele din turul inaugural al preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 - Anglia 2018.

În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. Echipele care se vor clasa pe locu-rile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0279 secunde