Artimon îl dă în judecată pe arbitrul de rezervă de la meciul FC Farul - Dunărea Galați

507
1
Artimon îl dă în judecată pe arbitrul de rezervă de la meciul FC Farul - Dunărea Galați - artimon-1350670715.jpg
În urma incidentului de la meciul FC Farul - Dunărea Galați, din etapa a VII-a a Ligii II, antrenorul "marinarilor", Alin Artimon, a fost sancționat cu 9 etape de suspendare și 4.500 lei amendă, după ce acesta a protestat în urma unui penalty dictat eronat de centralul Paraschiv în favoarea oaspeților. 

Antrenorul FC Farul, Alin Artimon, a decis să-l dea în judecată pe arbitrul de rezervă de la ultimul meci al constănțenilor, cu Dunărea Galați, Valentin Porumbel, pentru fals în declarații.

"În raport, arbitrul de rezervă a consemnat faptul că eu l-am bruscat, înjurat și amenințat. Îl voi acționa în judecată pentru fals în declarații oficiale. Dintre cele trei capete de acuzare recunosc faptul că l-am înjurat, dar pot dovedi cu înregistrarea partidei că nu l-am bruscat. Meciul a fost transmis în direct la TVR 1 și o cameră se afla la mijlocul terenului, la 10 metri de noi. Niciun alt oficial al meciului nu a făcut referire la incident într-un raport. Acum îmi pare rău că nu am aruncat cu targa după el, pentru că stăteam doar două etape. Voi merge cu acțiunea judecătorească până la capăt, ca să se învețe minte că nu face numai ce vrea el", a declarat Alin Artimon.

Decizie exagerată

Președintele FC Farul, Marcel Lică, este de părere că decizia luată de Comisia de Disciplină a federației în cazul antrenorului Alin Artimon este una exagerată și că o eventuală contestație nu ar rezolva problema.

"Mi se pare exagerat, o decizie extrem de dură. Nu cred că am avea prea mari șanse de reușită în cazul unei contestații. Antrenorii trebuie înțeleși și ei, în tensiunea jocului, când se ia o decizie grea împotriva ta, cum a fost acel pe-nalty inexistent, desigur că ai o reacție. Ai trăirile tale. E vorba de munca ta. Dacă se transforma acel penalty, iar Dunărea egala, toate oalele s-ar fi spart în capul antrenorului. Eu nu-l scuz, ați văzut, despre arbitraje nu fac afirmații acuzatoare, dar de data aceasta chiar a fost un arbitraj cel puțin iritabil", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Marcel Lică.

Comentează știrea

tavy
20 octombrie 2012
....

De altfel s-a vazut ca nu a fost 11m. Au ratat....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3376 secunde