Arsen Mustafa vrea aurul la Campionatul European de box

361
Arsen Mustafa vrea aurul la Campionatul European de box - arsen-1413316170.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de box pentru tineret va începe, săptămâna aceasta, la Zagreb, Croația, unde șapte pugiliști din România se vor duce să se lupte pentru medaliile continentale. În delegația României, Constanța are un singur reprezentant, Arsen Mustafa, vicecampion mondial. Săptămâna aceasta, lotul național s-a aflat în pregătire la Bacău, sub comanda antrenorilor Relu Auraș, Ablalim Ferodin și Mihai Constantin. Tricolorii vor pleca joi, 16 octombrie, din țară. Competiția va începe pe data de 17 octombrie și se va desfășura până pe 26 octombrie. Atât antrenorii, cât și Leonard Doroftei, președintele Federației Române de Box, au încredere în Arsen că va putea aduce aurul european. Cu ocazia turneului internațional "Mănușa Litoralului", desfă-șurat la Constanța, Doroftei a afirmat: "Avem un constănțean cu care mergem direct la aur!". Fiind vicecampion mondial, Arsen se duce fără emoții la Europene. "Nu mi-e frică de nimeni, pentru că pe majoritatea adversarilor i-am bătut. Mă duc mai sigur pe mine la Europene și obiectivul meu este să ies campion", a spus Arsen Mustafa. 


Tot săptămâna viitoare, la Craiova, va avea loc Cupa României pentru juniori, unde vor merge patru sportivi de la CS Farul, antrenați de Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu: Dincer Iusmen (48 kg), Samir Malaomer (66 kg), Paul Romeo Ion (52 kg) și Ervin Cadîr (57 kg). 


În timp ce pugiliștii juniori sunt prinși în "focurile" competițiilor, seniorii continuă pregătirea. "Enver Amiș, Florentin Niculescu și Ionuț Băluță, toți trei selectați în lotul național, au revenit din Republica Moldova, unde au participat la pregătire comună alături de mai mulți sportivi din mai multe țări, de exemplu Ucraina, Germania. Ei se pregătesc pentru «Centura de Aur» de luna viitoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Constantin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6091 secunde