Argint pentru Elena Zaharia, la World Cadet Challenge

192
Argint pentru Elena Zaharia,  la World Cadet Challenge - argint-1541005219.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul Constanța, a întregit un sezon competițional excepțional cu o nouă medalie internațională.

După numeroasele titluri naționale, balcanice și europene, sportiva în vârstă de 14 ani a reușit să impresioneze și la World Cadet Challenge, disputat, zilele trecute, la Okayama și Tottori, unde au fost invitați cei mai valoroși tineri jucători din lume.

Elena Zaharia a câștigat medalia de argint în proba de dublu mixt, acolo unde a făcut echipă cu neo-zeelandezul Nathan Xu, fiind învinsă în finală de un alt român, Iulian Chiriță, alături de nipona Yukari Sugasawa, scor 1-2 (4-11, 11-7, 9-11). Au fost, de altfel, singurele medalii obținute de tricolori, restul probelor fiind dominate de sportivii asiatici.

La simplu, Elena Zaharia a câștigat grupa preliminară, cu trei victorii din tot atâtea partide, însă a fost învinsă în optimi de aceeași Yukari Sugasawa, cea care avea să piardă finala, în fața chinezoaicei Man Kuai. În urma partidelor de clasament, Elena a încheiat concursul pe locul 11, după ce a învins-o pe suedeza Rebecca Muskantor.

De asemenea, în proba de dublu feminin, Elena Zaharia a făcut echipă cu Kornelija Riliskyte, din Lituania, cele două oprindu-se în semifinale, fiind întrecute de echipa japoneză Honami Nakamori/Hikari Okubo, scor 2-3.

Tânăra sportivă a jucat și în proba pe echipe, în formația Europei, ce s-a clasat pe locul al cincilea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde