Are de încasat! Ion Crăciun a câştigat litigiul cu CSM Corona Braşov

122
Are de încasat! Ion Crăciun  a câştigat litigiul  cu CSM Corona Braşov - are-1603375155.jpg

Articole de la același autor

Decizie a Comisiei Centrale de Apel a Federaţiei Române de Handbal în litigiul dintre antrenorul Ion Crăciun şi Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov. Comisia i-a dat dreptate tehnicianului constănţean, iar gruparea de sub Tâmpa este bună de plată!

„Referitor la apelurile formulate de CSM Corona Braşov şi Ion Crăciun împotriva Hotărârii nr. 492/18.09.2020 pronunţată de Comisia de Memorii a FRH, Comisiei de Apel, cu unanimitate de voturi, decide:

- Respinge apelul formulat de CSM Corona Braşov ca nefundat;

- Admite apelul formulat de antrenorul Ion Crăciun şi pe cale de consecinţă modifică Hotărârea nr. 492/18.09.2020 a Comisiei de Memorii, în sensul obligării clubului la plata sumei de 210.000 lei net (7 luni x 30.000 lei net) cu titlul de drepturi financiare restante pentru perioada decembrie 2019 - iunie 2020”, se arată în motivarea deciziei Comisiei Centrale de Apel.

v v v

Comisia Centrală de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a decis, în cadrul ultimei şedinţe, sancționarea drastică - cinci etape de suspendare - a cuplului de arbitri Octavian Fîneață/Ștefan Hendrea, începând cu data de 21 octombrie 2020, pentru greşeli ce au influențat în mod direct rezultatul final al unui meci.

De asemenea, clubului AHC Dunărea Călărași i-a fost ridicat dreptul de transfer, legitimare și drept de joc pe o perioadă de un an, începând cu data de 21 octombrie 2020, şi i s-a acordat un termen de zece zile pentru a achita drepturile financiare ale jucătorului Zarko Pejovic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8277 secunde