Arbitru român de rugby, delegat la meciul Portugalia - Brazilia

133
Arbitru român de rugby, delegat la meciul Portugalia - Brazilia - arbitru2-1605712649.jpg

Articole de la același autor

Arbitrul român Alexandru Ionescu a fost delegat în premieră de World Rugby la un meci test de seniori, Portugalia - Brazilia, ce va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, la Lisabona.

„Este o onoare şi în acelaşi timp o responsabilitate, pentru că nu e vorba doar de mine, ci reprezint întreg corpul de arbitri români. Mă bucur că, într-o perioadă atât de grea ca cea pe care o traversăm, în care activităţile sportive sunt din ce în ce mai rare, am fost delegat la un meci internaţional de către forul mondial. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat, pentru frr.ro, arbitrul Alexandru Ionescu.

XXX

Divizia Naţională de Seniori la rugby programează, la sfârşitul acestei săptămâni, două meciuri de clasament.

Astfel, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 13.00, pe stadionul „Municipal” din Galaţi, va avea loc meciul retur al finalei mici a competiţiei, dintre CSM Galaţi şi RC Bârlad. În prima manşă, la Bârlad, gazdele s-au impus cu scorul de 30-10.

Duminică, 22 noiembrie, pe stadionul „Parcul Copilului” din Bucureşti, de la ora 11.00, este programată ultima etapă a play-out-ului, între RC Griviţa şi CSM Suceava.

Partidele se vor disputa fără spectatori, conform normelor sanitare în vigoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0306 secunde