Ion Zlate, un antrenor supărat:

"Arbitrii fac ce vor, nimeni nu-i controlează"

514
Antrenorul echipei de fotbal feminin SN Constanța, Ion Zlate, a lansat un atac înverșunat la adresa arbitrilor, cărora li se datorează, în bună măsură, rezultatele mai puțin favorabile ale formației sale în actuala stagiune.
Tehnicianul a răbufnit după meciul pe care SNC l-a pierdut, acasă, cu scorul de 2-3 (1-1), în fața celor de la CFR Clujana Cluj.
"În ciuda problemelor finan-ciare, am înscris în campionat o tânără echipă, care demonstrează dorință și plăcere de a juca. Nu avem mari așteptări în ceea ce privește rezultatele, dar nici nu acceptăm să fim călcați în picioare. Sunt prea multe meciurile în care arbitrii ne-au defavorizat. Pentru unii arbitri, am tot respectul. Sunt unii însă care ori nu știu regulamentul, ori gre-șesc în mod intenționat. Fac ce vor, nimeni nu-i controlează. Astfel, toate echipele vin la Constanța după trei puncte și nu ne putem opu-ne", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Zlate.
Altfel, contra CFR-ului, constănțencele nu au jucat rău și, în ciuda arbitrajului potrivnic, ar fi putut scoate cel puțin o re-miză, dacă nu ar fi ratat câteva mari ocazii, prin Nicoleta Cioroiu și Alexandra Lupu. Pentru SNC, ambele goluri (unul chiar de la jumătatea terenului!) au fost înscrise de Georgiana Pop.
Etapa viitoare (duminică, 29 mai), echipa constănțeană va întâlni, în deplasare, pe AFC Fair-play București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Sport : "Speranța moare ultima"
Pagina a fost generata in 0.9491 secunde