Arbitri germani la partida HCM Constanța - MKB Veszprem

1901
Federația Europeană de Handbal a delegat o brigadă de arbitri din Germania, alcătuită din Holger Fleisch și Jurgen Rieber, la partida dintre HCM Constanța și MKB Veszprem (Ungaria), întâlnire contând pentru prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Observator EHF va fi Viktor Konoplyasty, din Ucraina.
Meciul va avea loc la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, duminică, 28 martie, de la ora 16.15, în direct la Sport.ro.
Alte trei echipe românești de handbal masculin vor susține, săptămâna aceasta, jocuri în cupele europene, după următorul program: sâmbătă, 27 martie, ora 18.00: Steaua București - HC Kolubara (Serbia), în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor; duminică, 28 martie, ora 19.30: RD Slovan Ljubljana (Slovenia) - Universitatea Bucovina Suceava, în prima manșă a sferturilor de finală ale Challenge Cup; duminică, 28 martie, ora 19.00: Sporting Club de Portugal (Portugalia) - Știința Bacău, în prima manșă a sferturilor de finală ale Challenge Cup.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Martie 2010
Stire din Sport : Vin întăriri de cinci stele
Sâmbătă, 13 Martie 2010
Stire din Sport : Ultimul tren spre Europa
Pagina a fost generata in 0.2258 secunde