Șapte medalii pentru atleții constănțeni, la Campionatul Național

226
Șapte medalii pentru atleții constănțeni, la Campionatul Național - sapte-1519660591.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, în sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Național "Lia Manoliu" din București, au avut loc întrecerile etapei finale a Campionatelor Naționale de juniori 1 și ale Campionatului Național Master pentru veterani. 


În cadrul probei masculine de triplusalt, Răzvan Grecu (CSS1/CS Farul), recent devenit campion balcanic, s-a impus fără probleme, cu o săritură de 15.86 metri, devansând alți doi sportivi legitimați la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, Alexandru Vișan (15.37 m) și David Ciolpan (15.34 m). În apropierea podiumului, s-au mai clasat Marian Petre (CS Farul/LPS, 15.11 m) și Vlad Bădescu (CS Farul, 14.07 m). 


La triplusalt feminin, Ioana Manoliu (LPS/CS Farul) a cucerit bronzul, cu o săritură ce a măsurat 12.88 metri, iar la lungime a terminat a doua (6.11 metri). Alte două medalii de bronz au fost câștigate de Florin Vișan la lungime (LPS/CS Farul; 6,99 metri) și Dragoș Silvestru (LPS Constanța; 8,62 sec) la 60 metri garduri. 


La Clasa Masters, atleta veterană


Veronica Negreanu a câștigat proba de 200 metri a categoriei feminine de +85 de ani. Ajunsă la 87 de ani, doamna doctor este un exemplu de voință și perseverență, din dorința de a demonstra că sportul este binevenit în viețile noastre, indiferent de vârstă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0179 secunde