Aparatele fitness multifunctionale pentru uz casnic care iti lucreaza toate grupele musculare!

233

Articole recomandate

Cu totii ne dorim o silueta de invidiat si un corp lucrat, insa pentru a atinge aceste obiective, trebuie sa avem o alimentatie sanatoasa si un program regulat de exercitii fizice. Antrenamentele ne ajuta sa ardem caloriile si sa ne dezvoltam musculatura. 


Daca iti doresti sa combati sedentarismul si sa adopti un stil de viata sanatos si activ, ai nevoie de aparate fitness multifunctionale. Acestea iti ofera posibilitatea sa efectuezi mai multe tipuri de exercitii si sa-ti lucrezi toate grupele musculare. Pe langa faptul ca vei scapa de kilogramele in plus,  te vei bucura de un corp tonifiat, demn de invidiat. 


Iata cateva tipuri de aparate fitness multifunctionale pentru uz casnic care iti vor transforma corpul in totalitate:


1. Aparat multifunctional Insportline Profigym C100


Acesta este un aparat de calitate superioara care iti ofera posibilitatea de a efectua peste 100 de exercitii diferite. Cu ajutorul lui, iti vei tonifia intregul corp! De exemplu, atunci cand vrei sa iti intaresti bratele si muschii spatelui, poti folosi scripetele superior, iar daca vrei sa simulezi miscarile de vaslire, poti utiliza scripetele inferior. 


Atunci cand cauti aparate fitness multifunctionale pentru uz casnic, trebuie sa iei in calcul acest model. Ofera o stabilitate excelenta, are un spatar ergonomic, manere antiderapante si cabluri flexibile din otel. Intra pe site-ul Sport-Mag.ro, un magazin online cu experienta, si il vei putea achizitiona la 5.709 Lei, pret redus de la 7.429 Lei. 


2. Banda de alergare si Power Tower Insportline Tongu


Printre cele mai versatile aparate fitness se numara si aceasta banda de alergat. Poate fi folosita si ca bara de tractiuni pentru a lucra muschii spatelui, iar asta nu e tot! Banda de alergat Insportline este aparatul perfect pentru a face exercitii care iti lucreaza abdomenul sau flotari cu ajutorul unor manere. 


Acest aparat fitness fara motor poate fi reglat in 3 pozitii diferite si detine bare paralele captusite cu manere, o bara de tractiuni reglabila, iar atunci cand este inclinat, il poti folosi pe post de banca de abdomene. Achizitioneaza aceasta banda de alergat la pretul de 4.319 Lei si iti vei putea lucra acasa tot corpul!


3. Aparat multifunctional Power Tower Insportline PT300


Acesta este unul dintre cele mai populare aparate fitness multifunctionale pentru uz casnic. Ofera o stabilitate excelenta, are un cadru puternic si functii multiple. Cu ajutorul acestui aparat, iti poti lucra intregul corp folosind propria greutate. Daca vei utiliza manerele inferioare pentru flotari, iti vei tonifia tricepsul si muschii pieptului, iar barele paralele te vor ajuta sa iti intaresti muschii abdominali. 


In plus, aparatul multifunctional marca Insportline iti permite efectuarea a zeci de exercitii, are un cadru robust din otel si manere antiderapante. Comanda acest aparat de pe Sport-Mag.ro la 1.549 de Lei, pret redus de la 1.859 Lei, si vei obtine corpul pe care ti l-ai dorit mereu!


Asadar, atunci cand vrei sa-ti sculptezi trupul in confortul propriei locuinte, Sport-Mag.ro este magazinul online la care trebuie sa apelezi. Aici vei gasi cele mai bune aparate si te vei bucura de un raport calitate-pret excelent! Descopera acum ofertele speciale si comanda aparatul care iti va lucra toate grupele musculare!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5018 secunde