Apărarea Farului este din nou în formulă completă

938
Apărarea Farului este din nou în formulă completă - 5ac50f727ff4d2e6032f5bd2e3cf263d.jpg
Stoperul francez Nicolas Vajou a revenit după cele patru săptămâni de pauză, iar Liviu Ștefan și-a ispășit runda de suspendare.

FC Farul începe să-și refacă efectivul, antrenorii Gică Butoiu și Ion Barbu neconfruntându-se cu probleme de lot pentru meciul cu Dinamo II, din deplasare, programat vineri, de la ora 17, în București.
Absent o perioadă îndelungată în urma accidentării din partida cu Ceahlăul, de acum patru etape, fundașul central Nicolas Vajou a regvenit la pregătire normală și este apt de joc pentru disputa contra "câinilor" mici. La fel stau lucrurile și în cazul mijlocașului Alin Abuzătoaie, care a trecut peste perioada de refacere.
Cu Dinamo II, Butoiu și Barbu îi au apți și pe atacantul Ștefan Ciobanu, și pe căpitanul echipei, Liviu Ștefan, care își ispășiseră etapa de suspendare încă de săptămâna trecută, însă meciul cu CF Brăila nu s-a jucat atunci. Ciobanu nu a dus până la capăt antrenamentul de ieri după-amiază, acuzând o contractură musculară, dar nu există temeri că ar putea rata confruntarea de vineri.
"Pentru Farul, toate confrun-tările sunt grele, deci și partida cu Dinamo II, echipă care beneficiază mereu de fotbaliști de la prima formație, se anunță dificilă. În plus, noi am sărit peste un meci oficial, dar sper să nu ne fi ieșit din ritm și să înre-gistrăm un rezultat bun vineri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu.
La meciul Dinamo II - FC Farul au fost delegați următorii oficiali: arbitru - Florin Constantin (Popești Leordeni); asistenți - Lucian Sârbu (Focșani), Ioan Ciocănea (Sibiu); rezervă, Floarea Babadac (Alexandria); observatori, Andrei Gheorghe (Ploiești), Marius Ciugarin (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Sport : Constanța își premiază performerii
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Sport : "Farul trebuia să bată la Galați"
Pagina a fost generata in 0.8297 secunde