Anunț de ultim moment despre Messi

173
1
Anunț de ultim moment despre Messi - lionelmessibarcelonalaliga324855-1427294178.jpg

Articole recomandate

Atacantul argentinian Lionel Messi, victima unei lovituri la piciorul drept în derby-ul de duminica trecută cu Real Madrid, nu suferă "de nicio leziune", a anunțat staff-ul selecționatei Argentinei, care se află în Statele Unite pentru a disputa două meciuri amicale, informează AFP.


"Lionel Messi a efectuat mai multe teste într-o clinică privată din Washington, după ce a fost victima unei lovituri la piciorul drept la ultimul meci disputat cu FC Barcelona, împotriva Realului (2-1). Aceste teste nu au evidențiat nicio leziune", se arată într-un comunicat al naționalei argentiniene publicat pe contul său de Twitter.


Comentează știrea

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo uimește din nou
Pagina a fost generata in 0.4614 secunde