€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Antrenorul Predrag Stanojcic, implicat în programele FR de Baschet

Ştire online publicată Marţi, 12 Martie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Antrenorul echipei feminine de baschet CS Phoenix-Știința Constanța, sârbul Predrag Stanojcic, a coordonat, zilele trecute, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității „Ovidius”, clinicul pentru antrenori, denumit „Basic drills for improvement players U14” (coordonare, pivotare și dribling). Acțiunea face parte din programul Federației Române de Baschet privind instruirea și licențierea antrenorilor de baschet. 


Timp de câteva ore, antrenorii echipelor de juniori și seniori din Constanța și Tulcea (baschet masculin și feminin) au luat notițe de la cel care a fost antrenor de juniori și secund la echipa principală a clubului Steaua Roșie Belgrad.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7425 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7402 secunde