Antrenorul Julen Lopetegui a fost dat afară de la Real Madrid

170
Antrenorul Julen Lopetegui a fost dat afară de la Real Madrid - 8203julenlopetegui-1540850566.jpg

Articole recomandate

​Julen Lopetegui trece prin cele mai grele momente din cariera sa de antrenor. În doar patru luni a pierdut și postul de selecționer al Spaniei și banca tehnică a "Reginei Europei". Locul antrenorului Lopetegui va fi luat de Santiago Solari, care va fi pentru moment interimar, informează Mediafax.


"Consiliul de administrație al echipei Real Madrid s-a întâlnit astăzi 29 octombrie 2018, și a fost de acord să încheie contractul cu antrenorul Julen Lopetegui. Această decizie a fost luată cu maximă responsabilitate și are ca scop schimbarea dinamicii echipei, așa cum era înainte, mai ales că obiectivele propuse pentru acest sezon sunt încă realizabile.


Consiliul de administrație a observat că există un dezechilibru la echipă, pe de-o parte sunt 8 jucători din lotul formației Real Madrid care au fost nominalizați la Balonul de Aur, un moment fără precedent în istoria clubului, iar pe de altă parte sunt rezultatele pe care le are gruparea până la această dată.


Clubul îi mulțumește lui Julen Lopetegui și staff-ului său tehnic pentru efortul și munca depusă și le dorește mult noroc în carieră.


Santiago Solari va fi antrenorul provizoriu al echipei, care, începând de mâine, 30 octombrie, va începe să antreneze echipa", se arată în comunicatul oficial al clubului Real Madrid.


Julen Lopetegui a fost adus cu scandal în vară de la naționala Spaniei. A fost demis chiar înaintea Cupei Mondiale din Rusia pentru că semnase cu Real Madrid, unde urma să plece după turneul final, deși se afla sub contract cu Federația Spaniolă.


Santiago Solari s-a retras în 2011 și a ales să înceapă o nouă carieră. Omul care a fost transferat de Real Madrid chiar de la rivala Atletico, în 2000, a adunat peste 200 de meciuri în tricoul blanco. După ce a condus echipele U18 și U19 din cadrul clubului, a fost numit în 2016 la cârma formației secunde.


După zece etape, Real Madrid ocupă locul 9 în La Liga, cu 14 puncte. FC Barcelona conduce clasamentul, cu 21 de puncte. Ateltico și Espanyol completează podiumul, cu 19, respectiv 18 lungimi. Solari va debuta în meciul cu Melilla, din Cupa Regelui.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9227 secunde