CSU Neptun dispută Final Four-ul Cupei României

Antrenorul Ion Crăciun: "Îmi doresc să termin pe locul trei"

5367
2
Antrenorul Ion Crăciun:

Articole de la același autor

Pentru handbalistele constănțene, urmează două zile pline de emoții. Meciurile finale din Cupa României reprezintă pentru CSU Neptun "tichetul" către cupele europene. 


Week-end-ul acesta, la Baia Mare, se vor disputa semifinalele și finalele Cupei României la handbal feminin. Sâmbătă, de la ora 11.30, în direct pe Digi Sport, se va juca prima semifinală, dintre SCM Craiova și CSM București, urmând ca, de la ora 14.00, să intre în teren echipa constănțeană CSU Neptun contra echipei gazdă HCM Baia Mare. Câștigătoarele vor disputa finala mare, în timp ce pierzătoarele o vor juca pe cea mică. Meciurile finale sunt programate pentru a doua zi. 


Pentru echipa de la malul mării, un loc pe podium ar fi probabil cea mai mare realizarea din sezonul acesta, când nimeni nu le dădea nicio șansă. Bineînțeles, cele două echipe favorite sunt HCM Baia Mare și CSM București. 


"Încercăm să facem tot ce ține de noi să obținem un loc trei. S-a plecat cu ultima șansă și în Cupa României, și în campionat. Noi vrem să ne îndeplinim obiectivele și chiar să le depășim. Îmi doresc să termin pe locul trei cu echipa asta", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Crăciun. 


Săptămâna viitoare, CSU Neptun va debuta în play-out, primul meci fiind pe 30 aprilie, pe terenul HCM-ului Râmnicu Vâlcea. Este o perioadă scurtă de recuperare pentru jucătoare, care vin după două meciuri foarte grele în Cupa României. Îngrijorările antrenorului constănțean sunt în primul rând accidentările, de care îi este foarte teamă și, bineînțeles, ca fetele să nu cedeze psihic.


"Play-out-ul este foarte important. Ce ar fi să ne calificăm în cupele europene și să retrogradăm?", a adăugat tehnicianul. CSU a plecat vineri din Constanța, iar ultimul antrenament a fost joi, deși antrenorul Ion Crăciun ar fi vrut să mai poată face un antrenament la Baia Mare. 


"Vreau să mulțumesc domnului rector Panait; dacă și dânsul lua mâna de pe echipă, nu mai aveam nicio șansă. Îi mulțumesc și lui Gică Slabu, care a revenit lângă echipă și ne ajută. În momentele astea, este nevoie de oameni care iubesc sportul", a ținut să precizeze antrenorul. 


Comentează știrea

Cracun.
25 aprilie 2015
Infatuate.

"Îmi doresc să termin pe locul trei cu echipa asta". Echipa va termina, nu matale, băi infatuatu-le....

maria
25 aprilie 2015
Senzational

Pe măsură ce convingerea voastră se adâncește și încrederea crește, deveniți mai atenți și mai Conștienți de oportunitățile ce apar pentru a le transforma în realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7442 secunde