Antrenorul Ion Barbu: "Farul nu face blaturi, mergem la Tulcea să câștigăm"

994
1

Articole de la același autor

FC Farul va juca sâmbătă,12 mai, de la ora 11.00, la Tulcea, meciul cu Delta, din etapa a 26-a a Ligii a II-a, Seria 1.
Antrenorul Farului, Ion Barbu, speră ca echipa sa să obțină o victorie, deși, momentan, are probleme de lot, unii jucători fiind suspendați, iar alții accidentați. Tehnicianul are însă timp până vineri să formuleze un "plan de atac".
"O să fie un meci greu, dar cel mai bun va câștiga, vineri mă voi decide asupra componenței echipei cu care vom juca la Tulcea, mai sunt câteva zile până atunci, nu mă grăbesc cu formula de echipă. Din păcate, avem jucători accidentați, care nu sunt sigur că se vor reface până la ora meciului. Aceștia sunt Sorin Paraschiv, Cosmin Stegaru și Nicolae Buzea", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Barbu.
Meciul de sâmbătă va avea o importanță deosebită în special pentru Delta Tulcea, care, în urma unei eventuale înfrângeri și-ar putea diminua considerabil șansele de promovare. Cu toate acestea, antrenorul Farului exclude orice variantă de "blat" și asigură suporterii că merge la Tulcea pentru a câștiga.
"Pentru mine, ca antrenor, toate meciurile sunt importante, se exclude orice teorie de genul «închiderii ochilor» în timpul meciului pentru a oferi șansa echipei de la Tulcea să ia trei puncte ușor. Meciul se va disputa așa cum trebuie, pe teren, mergem să jucăm fotbal și să câștigăm, acum rămâne de văzut care va fi rezultatul. Îmi pare rău că nu suntem noi acolo printre primele echipe din vârful clasamentului, dar în orice caz ne vom strădui să aducem acasă o victorie", a spus antrenorul Ion Barbu.

Comentează știrea

Yankoo
9 mai 2012
da da da .... scurt pe 2

nu faceti blaturi...doar luati parte la ele.... FORZA VIITORUL.... NOI VOM JUCA IN LIGA 1 ! VOI VETI FI PRIMII CARE SE UITA LA MECIURILE NOASTRE :))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5177 secunde