Antrenorul Biancăi Andreescu, testat pozitiv cu noul coronavirus la sosirea în Australia

Duminică, 17 Ianuarie 2021, 10:46
265
Sylvain Bruneau, antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu, a anunţat, sâmbătă, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după ce a ajuns la Melbourne cu un charter de la Abu Dhabi, informează presa canadiană.


Sylvain Bruneau a afirmat că a urmat toate protocoalele şi procedurile de securitate, a avut rezultate negative la testul efectuat cu 72 de ore înainte de plecare şi s-a simţit "foarte bine" când a urcat în avion.


Bruneau a precizat că restul echipei sale, inclusiv Bianca Andreescu, au avut rezultate negative.


El spune că nu ştie cum a contractat virusul. Antrenorul s-a declarat foarte trist de situaţie şi îi pare rău pentru consecinţele asupra celor cu care a călătorit în avion.


Cei 23 de jucători care au sosit cu zborul afectat au intrat într-o carantină strictă de 14 zile în camerele lor de hotel, pe care nu vor putea să le părăsească, astfel că nu vor avea voie să se antreneze în acest timp.


Trei cazuri pozitive au fost depistate în Australia în rândul jucătorilor, staff-urilor lor şi oficialilor care au călătorit la Antipozi cu zboruri charter. În urma acestor testări, 47 de jucători care au făcut deplasarea cu două zboruri charter, unul de la Abu Dhabi şi altul de la Los Angeles, vor intra în izolare timp de două săptămâni, informează hotnews.ro.


Pagina a fost generata in 0.3757 secunde