România - Spania 48-3, în Cupa Europeană a Națiunilor

Antrenament pentru recalificările Cupei Mondiale

2460
Antrenament pentru recalificările Cupei Mondiale - 6368349d3319f374ddfd35dfd477ea29.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de rugby a României s-a impus fără probleme, cu scorul de 48-3 (27-3), în fața modestei reprezentative a Spaniei, într-o partidă restantă contând pentru Cupa Europeană a Națiunilor, disputată, sâmbătă după-amiază, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.
"Stejarii" au înscris șase eseuri, prin Ciuntu, Dimofte, Lucaci, Dumitraș, Macovei și Fercu, cinci transformate de Vlaicu, unul de Dumbravă, același Vlaicu mai punând alte șase puncte pe tabelă din două lovituri de penalitate. În XV-le de start folosit de selecționerul Serge Lairle, s-a aflat și un rugbist constănțean, Daniel Carpo, de la RCJ Farul.
La finalul partidei, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Octavian Morariu, a înmânat jucătorilor români trofeul care se oferă celei mai bune echipe din 2010 din Cupa Europeană a Națiunilor, "stejarii" având în palmares patru victorii și un egal în cele cinci partide jucate în acest an.
Așadar, victorie scontată pentru România, care termină actuala ediție a CEN pe poziția a treia, în urma Georgiei și Rusiei, direct calificate la Cupa Mondială 2011. Pentru a ajunge la turneul final din Noua Zeelandă, tricolorii vor trebui să treacă prin sesiunea de recalificări.
Primele două meciuri de baraj vor fi împotriva câștigătoarei dintre Lituania și Ucraina, turul urmând să aibă loc în deplasare, în data de 22 mai, iar returul, la București, pe 6 iunie. Cel de-al treilea meci va avea loc pe 17 iulie, tot la București, împotriva Tunisiei. Ultimele două meciuri se vor juca, în zilele de 6 noiembrie (în deplasare) și 22 noiembrie (la București), împotriva câștigătoarei dintre Uruguay și a doua echipă calificată din Asia (Kazakhstan sau o reprezentantă a țărilor arabe).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Martie 2010
Stire din Sport : Petrolul și Farul se bat pe promovare
Pagina a fost generata in 0.5849 secunde