Antrenament cu public pentru HCDS, înainte de "războiul" de la Cuenca

246
Antrenament cu public pentru HCDS, înainte de

Articole de la același autor

Formația masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța și-a confirmat forma foarte bună prin care trece și joi seară, la Sala Sporturilor, când a trecut la pas de CSU Suceava, scor 29-19 (16-8), într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii Naționale. 


Golurile Dobrogei Sud au fost marcate de Nikola Crnoglavac (6), Irakli Chikovani (6), Zoran Nikolic (4), Janko Kevic (4), Ionuț Nistor (3), Vencel Csog (2), Alexandru Andrei (2), Stevan Vujovic (1), Dejan Malinovic (1). 
Chiar dacă aveau de apărat fotoliul de lider, jucătorii constănțeni, antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, au intrat pe parchet doar cu gândul la partida cu spaniolii de la Liberbank Cuenca, de duminică, 4 martie, ce va conta pentru etapa a IV-a a Grupei C din Cupa EHF. 


"Ne-am dorit să ne facem meciul ușor, pentru că ne așteaptă o deplasare grea în Spania. A fost ca un antrenament pentru meciul cu Cuenca. Acolo va fi altceva, un meci pe viață și pe moarte. În campionat ne dorim să continuăm acest parcurs bun și să terminăm în primele două locuri la sfârșitul sezonului regulat, pentru play-off", a declarat veteranul Laurențiu Toma, la finalul partidei cu Suceava. 


În clasamentul Grupei C din Cupa EHF, FC Porto este lider autoritar, cu maximum de puncte (6), în timp ce celelalte trei formații, Holstebro (Danemarca), HCDS și Cuenca (Spania) duc lupta pentru locul secund la egalitate de puncte (2). 
În tur, la Constanța, HCDS a învins-o pe Liberbank Cuenca fără drept de apel, scor 34-26. O eventuală victorie în Spania, coroborată cu un succes în runda viitoare, la Constanța, cu Holstebro, poate duce echipa de pe litoral în play-off-ul Cupei EHF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4663 secunde