Antrenament cu grecii, pentru luptătorii din județul Constanța

242

Articole de la același autor

Ieri, în sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", tineri luptători din județul Constanța și-au măsurat forțele împotriva unor sportivi extrem de pregătiți, din Grecia, mulți dintre aceștia titulari în loturile naționale de juniori. Din Constanța, au luat parte luptători de la CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe), LPS "Nicolae Rotaru" (antrenori Ioan Giuglea și Valentin Dobrin), Aurora 23 August (antrenor Gigi Ciupercă) și Poseidon Limanu - 2 Mai (antrenor Cornelius Trucmel). 


"Grecii au ajuns, luni, în România, așa că ne-am gândit să îi invităm la LPS pentru a ne testa nivelul. Mă bucur că au acceptat invitația. Este foarte important pentru acești copii să capete experiență, iar acest lucru se obține doar având meciuri cât mai multe. Grecii sunt sportivi foarte buni, foarte tehnici. Mă bucur că am putut ține pasul cu ei și ne-am împărțit, într-un final, victoriile", a declarat Ioan Giuglea, antrenor LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. 


Confruntarea cu sportivii Greciei reprezintă ultima repetiție pentru constănțeni înaintea debutului etapei finale a Campionatului Național individual de lupte pe plajă - cadeți și juniori, ce se va desfășura pe plaja din dreptul hotelului "Doina" din Mamaia, în perioada 1-3 septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0778 secunde