Antoanela Manac va lua startul triatlonului de la Mamaia

143

Articole de la același autor

A mai rămas puțin timp până când se va da startul evenimentului H3RO by Trichallange Mamaia, iar astăzi este ultima zi de înscrieri. 


Constănțeanca Antoanela Manac este gata pentru una dintre cele mai mari provocări din cariera sa și va participa la competiție. 
"Voi reprezenta România la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia de anul aceasta, care punctează pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Vă așteptăm să ne sustineți și să ne urmăriți atât la cursa amatorilor de dimineață, începând cu ora 11.00, cât și la cursa noastră, a profesioniștilor, de la ora 14.00. Ne vedem la Trichallenge Mamaia, pe 21 septembrie!", a transmis sportiva de la malul mării. 


Antoanela Manac este componentă a lotului național de triatlon și campioană națională și balcanică la triatlon și duatlon. 
În week-end-ul trecut, constănțeanca s-a antrenat la lacul Vidraru, acolo unde a participat la o competiție importantă de tip Half Ironman, alături de alți sportivi experimentați. Manac a evoluat în proba de înot, care s-a desfășurat pe o distanță de 1.900 de metri și a reușit să termine cursa pe primul loc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde