Antoanela Manac se antrenează în Spania pentru următoarele competiții

162
Antoanela Manac se antrenează în Spania pentru următoarele competiții - antoanela-1579292360.jpg

Articole de la același autor

Perioada de pregătire a început pentru triatlonista Antoanela Manac. Sportiva din Constanța se află în aceste zile în Spania, la Fuerteventura, acolo unde se pune la punct cu condiția fizică, pentru a fi în formă la ora startului noului sezon competițional.


Antoanela Manac trage tare la antrnamente, punându-și la punct musculatura și aleargă zeci de kilometri pe zi, până la epuizare.
Atleta de la malul mării are planuri mari pentru următorul sezon. Antoanela Manac a avut un an 2019 extrem de reușit, cucerind mai multe medalii și trecând linia de sosire de cele mai multe ori în plutonul fruntaș. În acest an, sportiva de pe litoral vrea să își depășească performanțele din 2019 și să ducă numele României în fruntea clasamentului mondial de triatlon.


Înainte de sărbători, Antoanela Manac a efectuat o vizită în Statele Unite, la New York, acolo unde a îmbinat uitilul cu plăcutul. Aceasta s-a antrenat, dar s-a și relaxat, vizitând mai multe obiective tursitice, printre care și Statuia Libertății.


La Bobotează, Antoanela Manac a sărit în mare, la Constanța, pentru a prinde Crucea aruncată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însă a avut parte de un moment neplăcut, atunci când a fost lovită de un alt participant, iar crucea i-a fost furată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.399 secunde