Antoanela Manac se antrenează conștiincios

273
Antoanela Manac se antrenează conștiincios - antoanela2-1587564082.jpg

Articole de la același autor

Antoanela Manac este un exemplu de profesionalism pentru orice sportiv care vrea să cunoască înalta performanță. Sportiva de la malul mări a dezvăluit, recent, care sunt metodele sale de antrenament.

"Antrenamentul este indispensabil în viața unui sportiv de performanță. Cum mă antrenez? Am un program echilibrat, dar foarte încărcat, cu mai multe sesiuni de antrenamente într-o zi. În cursul unei săptămâni, mă antrenez în medie 21 de ore, interval de timp care este împărțit în cinci antrenamente de înot, cinci de bicicletă, cinci de alergare și două antrenamente de sală", a declarat Antoanela Manac.

Campioana a dezvăluit că, în momentul în care nu reușește să câștige un concurs sau să se claseze pe podium, tot rămâne cu amintiri plăcute, prin prisma călătoriei pe care o efectuează.

"Am trăit câte o lecție de viață la fiecare concurs la care am participat, iar pentru mine toate reprezintă o realizare, chiar și acelea în care am plecat de la curse demoralizată, julită sau rănită.

Am învățat că, atunci când ai o perspectivă asupra scopului tău, poți măsura timpul și eforturile necesare pentru a te dedica acestuia. Trebuie să iei măsuri cu privire la ceea ce contează cu adevărat", a adăugat Antoanela Manac. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8356 secunde