Angajații Fiat, nemulțumiți de posibilul transfer al lui Ronaldo la Juventus

289
Angajații Fiat, nemulțumiți de posibilul transfer al lui Ronaldo la Juventus - cristianoronaldo-1530884866.jpg

Articole recomandate

Angajații Fiat sunt nemulțumiți de posibilitatea ca Juventus să-l transfere pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid și să-i ofere un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Ei se plâng că nu au mai văzut o mărire de salariu de zece ani și că din banii dați pe Ronaldo ar putea fi crescute remunerațiile tuturor muncitorilor cu câte 200 de euro.


"După Hguain, e Cristaino Ronaldo? Este o rușine. Muncitorii Fiat nu au văzut o creștere de salariu de zece ani. Cu salariul lui Ronaldo se putea plăti o creșetere de 200 de euro pentru fiecare angajat. Am pierdut 10,7 la sută din cauza inflației în ultima perioadă, iar această pierdere nu a fost compensată. Și FCA (n.r. - Fiat Chrysler Automobiles) cheltuie 126 de milioane de euro pe an pe sponsorizări, din care 26,5 milioane sunt pentru Juventus", a declarat Gerardo Giannone, care lucrează de 18 ani în fabrica de la Pomigliano D'Arco, de lângă Napoli, informează Digi24.ro.


Grupul Exor, deținut de familia Agnelli, este acționar majoritar atât la Juventus, cât și la FCA. Potrivit presei portugheze, o parte importantă a salariului jucătorului Cristiano Ronaldo ar urma să fie suportată printr-un contract de publicitate cu Fiat.

Conform presei din Italia, Spania și Portugalia, Juventus va obține transferul lui Ronaldo de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo, tătic din nou
Duminică, 11 Iunie 2017
Stire din Monden : Cristiano Ronaldo, tată de gemeni
Pagina a fost generata in 1.3302 secunde