Turneul final al EURO 2021 - U21

Andrei Ciobanu, gol de generic pentru România în meciul cu Ţările de Jos

217
Andrei Ciobanu, gol de generic pentru România în meciul cu Ţările de Jos - andrei2-1616682514.jpg

Articole de la același autor

Cu trei jucători de la FC Viitorul în echipa de start, naționala de fotbal U21 a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), cu puternica reprezentativă a Țărilor de Jos, în meciul de debut de la turneul final al Campionatului European din Ungaria și Slovenia.

Andrei Ciobanu, Radu Boboc și George Ganea au fost titulari și au contribuit la un prim rezultat foarte bun al naționalei de tineret la turneul final. De asemenea, în acest meci, a jucat în primele 72 de minute și fostul component al Viitorului Alexandru Mățan, recent transferat la Columbus Crew (SUA).

Batavii au deschis scorul în min. 16, când Perr Schuurs, scăpat din marcajul lui Ciobotariu, a trimis mingea în poartă cu capul, în urma unui corner. România a egalat în min. 20, prin Ciobanu, dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, perfect executată, la vinclu. Acelaşi Ciobanu, cel mai bun jucător de pe teren, a fost foarte aproape de a aduce, în prelungiri, victoria României, dar şutul său din marginea careului, din min. 90+1, a fost respins cu dificultate în corner de portarul advers.

În cealaltă partidă a Grupei A, Germania, vicecampioana europeană de acum doi ani, a învins detaşat Ungaria, scor 3-0.

Sâmbătă, 27 martie, în al doilea său meci la EURO U21, România va înfrunta echipa Ungariei, tot pe stadionul „Uj Bozsik” din Budapesta, de la ora 19.00. Iar marţi, 30 martie, de la ora 19.00, pe aceeaşi arenă, tricolorii vor da replica redutabilei selecţionate a Germaniei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7555 secunde