Andreea Grecu și Katharina Wick, pe locul cinci la Europenele de bob

196
Andreea Grecu și Katharina Wick, pe locul cinci la Europenele de bob - bob-1610294976.jpg

Articole de la același autor

Echipajul feminin de bob-2 persoane al României, format din Andreea Grecu (pilot) și Katharina Wick (împingător), a ocupat locul al cincilea la Campionatele Europene desfășurate, sâmbătă, 9 ianuarie, în stațiunea Winterberg din Germania.

Andreea Grecu şi Katharina Wick au fost cronometrate cu timpul de 1 minut, 54 secunde, 58 sutimi, terminând la doar 19 sutimi de locul al treilea, ocupat, la egalitate, de austriecele Katrin Beierl/Jennifer Jantina Oluumi Desire Onasanya şi de germancele Mariama Jamanka/Leonie Fiebig.

„O evoluție curajoasă a Andreei. Din păcate, în prima manșă, a făcut o mică greșeală în primul viraj, însă în manșa secundă, a obținut cel de-al treilea timp“, a declarat, pentru „Cuget Liber“, antrenorul lotului feminin olimpic de bob al României, prof. Paul Neagu.

Germania și-a respectat statutul de forță mondială în bob și a acaparat primele două poziţii ale podiumului, prin echipajele Laura Nolte/Deborah Levi (1:53.60), respectiv Kim Kalicki/Ann-Christin Strack (1:54.02).

În clasamentul etapei de Cupă Mondială, Andreea Grecu şi Katharina Wick s-au clasat pe locul opt.

XXX

Tot la Europenele de la Winterberg, dar în proba de bob-2 masculin, echipajul României alcătuit din Mihai Tentea (pilot) și Ciprian Daroczi (împingător) a terminat pe locul opt, cu timpul de 1 minut, 51 secunde, 67 sutimi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3203 secunde