Andreea Grecu, pe locul 11 la Campionatul Mondial de monobob

126
Andreea Grecu, pe locul 11 la Campionatul Mondial de monobob - andreea-1613403514.jpg

Articole de la același autor

Sportiva Andreea Grecu, componentă a lotului feminin olimpic de bob al României, pilotul nr. 1 la ora actuală din ţara noastră, s-a clasat pe locul 11 în proba de monobob din cadrul primei ediţii a Campionatelor Mondiale de monobob de la Altenberg (Germania).

Eleva profesorului Paul Neagu se afla pe acelaşi loc după primele două manşe, a fost tot a 11-a în manşa a treia, iar în ultima s-a clasat pe opt, timpul său cumulat fiind de 4 minute, 3 secunde, 15 sutimi, la doar 11 sutimi de Top 10.

Multipla campioană olimpică Kaillie Humphries (SUA) a cucerit medalia de aur (timp 3 minute, 59 secunde, 62 sutimi), podiumul fiind completat de două reprezentante ale Germaniei: Stephanie Schneider, medalie de argint (timp 4 minute, 0 secunde, 12 sutimi), care era lider după primele două manşe, respectiv Laura Nolte, medalie de bronz (timp 4 minute, 0 secunde, 42 sutimi).

La startul probei, s-au aliniat 23 de piloţi de mare valoare, însă numai 22 au intrat în clasamentul final, australianca Breeana Walker spunând pas manşei a patra.

Tot la Mondialele de la Altenberg, în proba masculină de bob 4 persoane, România nu a mai luat startul în ultimele două manşe. Mihai Cristian Tentea, Cristian Radu, Ciprian Nicolae Daroczi şi Raul Constantin Dobre se aflau pe locul 17 după două manşe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2218 secunde