Cupa Mondială la bob, etapa din Coreea de Sud

Andreea Grecu dă lovitura și prinde Top 10!

334
2
Andreea Grecu dă lovitura și prinde Top 10! - bobfete1489935866-1489995523.jpg

Articole de la același autor

Echipajul alcătuit din româncele Andreea Grecu și Erika Halai a încheiat pe locul 9 în ultima etapă din Cupa Mondială de bob, desfășurată la Pyeongchang (Coreea de Sud), în timp ce Maria Constantin și Olivia Vild s-au clasat pe locul 22. 


Echipajele de bob 2 femi-nin, pilotate de sportivele Maria Constantin și Andreea Grecu, ambele legitimate la CSSI Mamaia/CSO Sinaia, au încheiat cu succes sezonul preolimpic. 


Performanța reușită în Coreea de Sud de Andreea Grecu (pilot) și Erika Halai (împingător) confirmă potențialul unei clasări foarte bune la Jocurile Olimpice. Tricolorele antrenate de profesorul Paul Neagu s-au numărat printre protagonistele concursului, reușind clasarea pe locul 9, după ce, în prima manșă, s-au situat pe locul 7, la numai o miime de secundă față de locul 6! Cu un timp de start în primele 10 poziții, pilotul Andreea Grecu a bifat cel mai bun rezultat personal, cu un total de 1:44.64. 


Șansele de clasare pentru cel de-al doilea echipaj au fost limitate, în pofida unei coborâri foarte bune, din cauza accidentării de ultim moment a împingătorei Olivia Vild. 


Etapa de Cupă Mondială de la Pyeonchang a fost câștigată de echipajele SUA, locul 1 - Jamie Greubel Poser/Aja Evans, locul 2 - Elana Mayers Taylor/Lolo Jones, urmate de echipajul Canadei, format din Alysia Rissling și Chintia Appiah. 


La finalul Cupei Mondiale, după cele 8 etape disputate, Maria Constantin ocupă locul 12 în clasamentul general, cu 740 de puncte, iar Andreea Grecu locul este pe locul 17, cu 600 de puncte. 


Pârtia din cadrul Alpensia Sliding Centre, din Coreea de Sud, reprezintă a doua pistă artificială din Asia, după cea de la Nagano, din Japonia, având o lungime totală de 1.376 m. Pârtia a fost special construită pentru Jocurile Olimpice din 2018. 


Comentează știrea

theresa
4 decembrie 2017
cum mi-am întors ex

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {[email protected]} îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {[email protected]}

Olivia Matis
23 martie 2023
Soțul meu tocmai s-a trezit

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Mama lui a fost și ea împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe doctorul Ilekhojie, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și conexiunea pe care le împărtășeam cândva. S-a întors acasă după 3 zile, așa cum m-a asigurat dr. Ilekhojie și sunt cu adevărat uimit de faptele sale minunate. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. Contactați Dr. Ilekhojie. E-mail: [email protected] De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348147400259

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde