Andreea Ana, calificată în semifinalele Mondialelor de lupte U23

261
Andreea Ana, calificată în semifinalele Mondialelor de lupte U23 - mangaliota-1542301274.jpg

Articole de la același autor

Sportiva Andreea Beatrice Ana (18 ani), originară din Mangalia, s-a calificat în semifinalele categoriei 53 kg din cadrul Campionatelor Mondiale de lupte U23, de la București, după ce a trecut de poloneza Katarzina Kaminska, cu 10-0, și de Aigul Nuralim, din Kazahstan, scor 3-3, dar având ultimul atac punctat, și va lupta pentru un loc în finală cu Momoka Kadoya (23 de ani), din Japonia.

În acest moment, Andreea Beatrice Ana este legitimată la CS Steaua București, dar a practicat luptele, ani de zile, la CS Mangalia, sub îndrumarea antrenorului Marian Oancea.

v v v

Luptătorul Nicu Samuel Ojog a cucerit medalia de argint, în limitele cat. 82 kg, stilul greco-romane, după ce a fost învins în finală de georgianul Ghela Bolkvadze. Scorul final a fost 3-3, după ce Ojog a condus cu 3-1 cu 58 de secunde rămase de disputat, însă georgianul a avut ultimul atac punctat.

România are în palmares până acum două medalii la Mondialele de la București: bronzul lui Mihai Radu Mihuț, la cat. 63 kg, și argintul lui Nicu Ojog, la cat. 82 kg,

ambii la greco-romane.

În continuare, zestrea de medalii poate crește considerabil. La lupte feminine, Ștefania Priceputu (50 kg) și Cătălina Axente (76 kg) vor lupta pentru bronz, în timp ce Kriszta Incze (62 kg) și Alexandra Anghel (72 kg) sunt calificate în semifinale, cu șanse reale la medalii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.562 secunde