Ana Maria Popescu și-a cerut scuze pentru că nu a dat mâna cu ministrul Eduard Novak

206
Ana Maria Popescu și-a cerut scuze pentru că nu a dat mâna cu ministrul Eduard Novak - anamariapopescu-1627560138.jpg
”Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze față de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenți.”, a scria Ana Maria, joi, pe Facebook.


"Mesajul meu rămâne același. Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial! Dacă nu ne vom îngriji cum se cuvine de propria bucățică, nu vom reuși să fim mai buni!", spune vicecampioana olimpică. 


"Dacă vom fi interesați de "capra vecinului", doar vom privi cu jind la cei care ajung în vârf! Și nu în ultimul rând, dacă nu vom avea curajul să visăm și îndrăzneala să acționăm, nu vom putea ști niciodată dacă am fi putut să realizăm ceea ce ne-am dorit!


Am spus-o în repetate rânduri... când dorința de performanță va fi mai mare decât orgoliile, sportul (și nu numai) va avea de câștigat! Și poate că acest episod este o lecție din care avem cu toții de învățat.


Și, DA, eu chiar îi doresc sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020.”


În urma imaginilor apărute în mass media, în care vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu apărea în ipostaza în care refuza să dea mâna cu ministrul tineretului și sportului Eduard Novak, ambii și-au cerut scuze pentru neînțelegerile provocate.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde